Çiftlikten Çatala -> Şarküterili Tarifler -> Biberli Macar Salamlı Kanape
BİBERLİ MACAR SALAMLI KANAPE
Malzemeler
Biberli macar salamı: 5 dilim
Baget ekmek: 5 dilim
Kıvırcık marul : 2 yaprak Domates: 1 adet
Zeytinyağı: 1 çay kaşığı
Tuz: 1 tutam
Yapılışı

Domatesleri soyarak 4’e bölün. Çekirdek kısmını alıp kabuk kısmını zeytinyağı ve tuzla harmanlayıp 100 derecede 1 saat fırınlayın. Baget ekmeklerinin üzerine sırasıyla kıvırcık marul, fırınlanmış domates ve biberli macar salamını katlayarak yerleştirin. Kürdan saplayarak servis edin. * Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.