Çiftlikten Çatala -> Şarküterili Tarifler -> Fıstıklı Karabiberli Salamlı Erişte
FISTIKLI KARABİBERLİ SALAMLI ERİŞTE
Malzemeler
Namet Fıstıklı Karabiberli Salam: 150 g
Erişte: 2 su bardağı
Su: 3 su bardağı
Tuz: bir tutam
Karabiber: bir tutam
Tereyağı: 2 yemek kaşığı
Üzeri için:
Parmesan Peyniri: 25 g
Baby roka: 50 g
Ceviz: 50 g
Cherry Domates: 4 adet
Yapılışı

Kaynamış tuzlu suda erişteleri haşlayın. Ayrı bir tencerede tereyağını eritip salamları ekleyin ve renkleri biraz dönene kadar pişirin. Haşlayıp süzdüğünüz erişteleri ekleyin ve iyice karıştırın. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. Roka, parmesan, cherry domates ile süsleyerek servis yapın. * Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.