Çiftlikten Çatala -> Şarküterili Tarifler -> Kavurmalı Keşli Erişte
KAVURMALI KEŞLİ ERİŞTE
Malzemeler
Kavurma : 150g
Erişte: 200g
Ceviz(kırık): 1 çorba kaşığı
Keş (rende): 1 çorba kaşığı
Maydanoz(yaprak kıyılmış): 8-10 yaprak
Tereyağı : 20 g
Tuz: 1 tutam
Yapılışı

Erişteleri kaynayan suda haşlayıp süzdürün. Ayrı bir tencerede kavurmayı küp küp doğrayarak kavurun. Haşlanmış erişteleri, cevizi ve kıyılmış maydanozu içerisine aktarın. Harmanlayarak ve tuzunu kontrol ederek tabağa alın. Ayrı bir tavada tereyağını eriterek keşi kızartıp tercihe göre yanında ya da üzerinde servis edin. * Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.