Çiftlikten Çatala -> Kırmızı Etli Tarifler -> Kuşbaşılı Düğün Çorbası
KUŞBAŞILI DÜĞÜN ÇORBASI
Malzemeler
Kuşbaşı: 250 g
Kemik Suyu: 1 lt
Tuz-Karabiber: istenilen miktarda
Tereyağı: istenilen miktarda
Toz biber: istenilen miktarda
Terbiye için;
Un: 30 g
Süzme yoğurt: 50 g
Su: 25 ml
Limon suyu: 5 ml
Yumurta sarısı: 1 adet
Yapılışı

Eti Kemik suyu ile birlikte haşlayın ve etler yumuşayınca tuzunu ekleyin. Terbiye malzemelerini bir kapta karıştırıp tencereye yavaşça ilave ederken bir taraftan da karıştırmaya devam edin. Tereyağında kızdırılmış toz biber ile servis edebilirsiniz. Afiyet Olsun!