Çiftlikten Çatala -> Şarküterili Tarifler -> Mozarella Peynirine Sarılı Namet Pastırma
MOZARELLA PEYNİRİNE SARILI NAMET PASTIRMA
Malzemeler
Suda Mozarella: 2 adet
Çemensiz Pastırma: 65 g
Fesleğen: 4 dal
Tuz, Karabiber, Zeytinyağ: İstenilen Miktarda
Sos için: Taze Fesleğen: 50 g
Maydanoz: 5-6 dal
Dolmalık Fıstık: 50g
Toz Parmesan Peynir: 50 g
Tuz, Karabiber, Zeytinyağ: İstenilen Miktarda
Yapılışı

Mozarella peynirlerini ufak parçalar halinde kesin. Taze fesleğen, zeytinyağı, tuz ve karabiber ile lezzetlendirin. Sosu için, 50 g taze fesleğen, 5-6 dal maydanoz, 50 g dolmalık fıstık, 50 g toz parmesan peynir, zeytinyağı, tuz, karabiberi rondodan geçirin. Pastırma dilimleri ile peynirlerin tamamına gelecek şekilde sarın. İsteğe göre tavada çok hafif kızartın. Pesto sos ile servis edin. * Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.