TOMBİK DÖNER
Malzemeler
Namet Döner: 1 paket
Tombik ekmek: 1 adet
Domates: 1 adet
Patates: 2 adet
Salatalık turşusu: 2 adet
Haydari için;
Süzme yoğurt: 300 g
Beyaz peynir : 50 g
Sarımsak: 1 diş
Dereotu: 3-4 dal
Kuru nane: 1 tutam
Yapılışı

Haydari için rendelenmiş beyaz peynir, ezilmiş sarımsak ince doğranmış dereotu ile tüm malzemeyi iyice karıştırın. Dönerleri tavada veya fırında ters düz ederek pişirin, tombik pidenin içine haydariden sürün. Üzerine önce dönerleri ardından domates, patates ve salatalık turşusunu ilave edin. * Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.