ŞARKÜTERİ LEZZETLERİ
Terbiyeli Dana Kuşbaşı

Malzemeler:

Namet Dana Kuşbaşı: 500 gr
Tuz, karabiber: İstenilen miktarda
Sunum için:
Domates: 1 adet
Biber: 1 adet
Lavaş: 1 adet
Orta boy soğan, ince dilimlenmiş: 1 adet
sumak : 1 tatlı kaşığı

Yapılışı:

Etleri tuz, karabiber ve zeytinyağı ile marine edin. Daha sonra etleri şişlere dizin ve ızgarada pişirin. Soğanları sumak ile karıştırın. Domates ve biberleri ızgarada pişirin. Tabağa lavaşı yerleştirin. Üzerine şişteki etler, sumaklı soğan, domates ve biberleri yerleştirerek servis edin.

* Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.

PERAKENDE ÜRÜNLERİ
TOPLU TÜKETİM ÜRÜNLERİ