MOZARELLA PEYNİRİNE SARILI NAMET PASTIRMA
Malzemeler | ||
---|---|---|
Suda Mozarella | : | 2 adet |
Çemensiz Pastırma | : | 65 g |
Fesleğen | : | 4 dal |
Tuz, Karabiber, Zeytinyağ | : | İstenilen miktarda |
Sos için | ||
Taze Fesleğen | : | 50 g |
Maydanoz | : | 5-6 dal |
Dolmalık Fıstık | : | 50 g |
Toz Parmesan Peynir | : | 50 g |
Tuz, Karabiber, Zeytinyağ | : | İstenilen miktarda |

Yapılışı:
Mozarella peynirlerini ufak parçalar halinde kesin. Taze fesleğen, zeytinyağı, tuz ve karabiber ile lezzetlendirin. Sosu için, 50 g taze fesleğen, 5-6 dal maydanoz, 50 g dolmalık fıstık, 50 g toz parmesan peynir, zeytinyağı, tuz, karabiberi rondodan geçirin. Pastırma dilimleri ile peynirlerin tamamına gelecek şekilde sarın. İsteğe göre tavada çok hafif kızartın. Pesto sos ile servis edin. * Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.