MOZARELLA PEYNİRİNE SARILI NAMET PASTIRMA
Malzemeler
Suda Mozarella : 2 adet
Çemensiz Pastırma : 65 g
Fesleğen : 4 dal
Tuz, Karabiber, Zeytinyağ : İstenilen miktarda
Sos için
Taze Fesleğen : 50 g
Maydanoz : 5-6 dal
Dolmalık Fıstık : 50 g
Toz Parmesan Peynir : 50 g
Tuz, Karabiber, Zeytinyağ : İstenilen miktarda

Mozarella Peynirine Sarılı Namet Pastırma

Yapılışı:

Mozarella peynirlerini ufak parçalar halinde kesin. Taze fesleğen, zeytinyağı, tuz ve karabiber ile lezzetlendirin. Sosu için, 50 g taze fesleğen, 5-6 dal maydanoz, 50 g dolmalık fıstık, 50 g toz parmesan peynir, zeytinyağı, tuz, karabiberi rondodan geçirin. Pastırma dilimleri ile peynirlerin tamamına gelecek şekilde sarın. İsteğe göre tavada çok hafif kızartın. Pesto sos ile servis edin. * Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.

KEŞFEDİLECEK LEZZETLİ TARİFLER