DÖNER
Namet Dana Döner | : | 250 g |
Pirinç | : | 1 su bardağı |
Su | : | 1 su bardağı |
Tereyağı | : | 30 g |
Kemer patlıcan (halka şeklinde doğranmış) | : | 1 adet |
Kabak (halka şeklinde doğranmış) | : | 1 adet |
Domates (halka şeklinde doğranmış) | : | 1 adet |
Soğan (halka şeklinde doğranmış) | : | 1 adet |
Tuz | : | İstenilen miktarda |

Yapılışı:
Pilav için; tereyağında pirinci kavurduktan sonra kaynar suyu ekleyin. Tuz ile tatlandırın. Altını kısarak pişirin. Halka şeklinde doğramış olduğunuz kabak, patlıcan, domates ve soğanı ızgarada pişirin. Sunum için tabaklara pilavı bölüştürün. Üzerine ısıtmış olduğunuz döner yapraklarını yerleştirin ve ızgara sebzeler ile servis edin. * Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.