FISTIKLI MACAR SALAMLI KANAPE
Malzemeler
Fıstıklı Macar Salam : 5 dilim
Baget ekmek : 5 dilim
Kıvırcık marul : 2 yaprak
Domates : 1 adet
Zeytinyağı : 1 çay kaşığı
Tuz : 1 tutam

Fıstıklı Macar Salamlı Kanape

Yapılışı:

Domatesleri soyarak 4’e bölün. Çekirdek kısmını alıp kabuk kısmını zeytinyağı ve tuzla harmanlayıp 100 derecede 1 saat fırınlayın. Baget ekmeklerinin üzerine sırasıyla kıvırcık marul, fırınlanmış domates ve macar salamını katlayarak yerleştirin. Kürdan saplayarak servis edin. * Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.

KEŞFEDİLECEK LEZZETLİ TARİFLER