HİNDİ FÜME CARPACCİO
Namet Hindi Füme : 60 g
Meksika biberi : 1 adet (ince dilimlenmiş)
Turp turşusu : 2 adet
Roka : 2-3 dal
Peynir kreması : 30 g
Peynir kreması için:
Rokfor : 20 g
Parmesan : 20 g
Ricotta : 20 g
Krema : 40 g

Hindi Füme Carpaccio

Yapılışı:

Peynir kremasını elde etmek için tüm peynirleri ve kremayı bir kapta iyice karıştırın. Servisi yapacağınız tabağa hindi fümeleri yerleştirin. Aralarına peynir kreması ekleyerek Meksika biberi, turp turşusu ve roka ile servis yapın. * Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.

KEŞFEDİLECEK LEZZETLİ TARİFLER