HİNDİ JAMBONLU YEŞİL SALATA
| Malzemeler | ||
|---|---|---|
| Namet Hindi Jambon | : | 100 g |
| Yeşil lolorosso | : | 5 yaprak |
| Kırmızı lolorosso | : | 5 dal |
| Reyhan | : | 4 yaprak |
| Maydanoz | : | 5 dal |
| Fırınlanmış kaju | : | 50 g |
| Dilimlenmiş zeytin | : | 30 g |
| Limon suyu | : | 20 g |
| Zeytinyağı | : | 60 g |
| Tuz, karabiber | : | İstenilen miktarda |

Yapılışı:
Jambon hariç tüm malzemeleri karıştırın. Limon suyu ve zeytinyağı ile harmanlayın. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. Hindi jambon ile servis yapın. * Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.









