KAVURMALI KEŞLİ ERİŞTE
Namet Kavurma : 150 g
Erişte : 200 g
Ceviz (kırık) : 1 çorba kaşığı
Keş (rendelenmiş) : 1 çorba kaşığı
Maydanoz (yaprak kıyılmış) : 8-10 yaprak
Tereyağı : 20 g
Tuz : 1 tutam

Kavurmalı Keşli Erişte

Yapılışı:

Erişteleri kaynayan suda haşlayıp süzdürün. Ayrı bir tencerede kavurmayı küp küp doğrayarak kavurun. Haşlanmış erişteleri, cevizi ve kıyılmış maydanozu içerisine aktarın. Harmanlayarak ve tuzunu kontrol ederek tabağa alın. Ayrı bir tavada tereyağını eriterek keşi kızartıp tercihe göre yanında ya da üzerinde servis edin. * Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.

KEŞFEDİLECEK LEZZETLİ TARİFLER