FISTIKLI KARABİBERLİ SALAMLI ERİŞTE
Malzemeler | ||
---|---|---|
Namet Fıstıklı Karabiberli Salam | : | 150 g |
Erişte | : | 2 su bardağı |
Su | : | 3 su bardağı |
Tuz | : | Bir tutam |
Karabiber | : | Bir tutam |
Tereyağı | : | 2 yemek kaşığı |
Üzeri için: | ||
Parmesan Peyniri | : | 25 g |
Baby roka | : | 50 g |
Ceviz | : | 50 g |
Cherry domates | : | 4 adet |

Yapılışı:
Kaynamış tuzlu suda erişteleri haşlayın. Ayrı bir tencerede tereyağını eritip salamları ekleyin ve renkleri biraz dönene kadar pişirin. Haşlayıp süzdüğünüz erişteleri ekleyin ve iyice karıştırın. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. Roka, parmesan, cherry domates ile süsleyerek servis yapın. * Tarif, MSA Eğitmen Şefleri tarafından geliştirilerek hazırlanmıştır.